luni, 6 iulie 2009

Am revenit
















Revin cu postarile pe blogul baiatului meu.Nu am mai scris de mult si as vrea sa incep sa postez mai des.





Nici nu imi vine sa cred cat de repede poate sa creasca.Aproape ca nu am timp sa ma bucur asa cum as vrea de anii acestia.Daca nu am avea atatea poze,filmulete si amintiri aproape ca as spune ca un an si 10 luni(pe 16 Iulie) au trecut ca vantul.

Acum, tati este "tita","tata","tati" si eu sunt "mima","mami","mama" dupa cum are el chef si dispozitie.
A inceput sa aiba preferinte la mancare,imi spune ce vrea sau imi arata daca nu stie cum se numeste sau nu poate pronunta.Si la imbracaminte la fel.A primit de curand un tricou cu un culturist desenat pe el(asta pentru ca cel care i l-a daruit s-a gandit sa ii faca o surpriza,ca tati este sportiv),insa el nici nu vrea sa il vada.Mai are si alte tricouri aceeasi culoare si, inainte sa il imbrac,trebuie sa le verifice sa vada daca este acel tricou sau altul.

Cunoaste toate componentele unui motor de masina si unde sunt acestea,desi le pronunta pe limba lui.

Tati i-a facut ,pe o placa de polistiren,un mic insectar unde,atunci cand prinde o insecta,o fixeaza cu un ac.Asa a inceput sa invete cum arata si cum se numesc insectele.

Viata in natura ii ofera o multime de lucruri bune de invatat si la care alti copii,care traiesc tot timpul in oras,nu au acces.

Eu ii arat toate legumele si fructele,ii spun ce facem cu ele si cum se numesc.Stie si culorile.

Nu se sperie de tunete sau fulgere,pentru ca tati si mami i-au explicat ca ele se produc atunci cand norii se izbesc unul de altul in cer.Asa ca de cate ori tuna el ne explica :" mami norii buuuum,tuna"

Stie sa deosebeasca sunetul unui motor de masina de cel al unui motor de tractor.

Stie multe animale si cum fac ele.

Ii place sa se joace cu nepotii vecinilor nostri si sa ii urmareasca atunci cand ei se joaca(pentru ca ei sunt mai maricei).

Desi a crescut mai mult singur,ca pe aici nu prea sunt copii(decat in vacante),am un baiat foarte sociabil care,desi cand cunoaste pe cineva ,este un pic mai retras la inceput,in scurt timp se imprieteneste cu toata lumea.